Urban esports Sabadell,

gimnàs equipat amb Lifefitness

A Urban Esports Sabadell confiem en Life Fitness per a la instal·lació de les màquines de gimnàs, en la marca i en la fiabilitat de l'equipament fitness que ofereixen.

L'objectiu d'Urban esports és tenir els millors gimnasos de proximitat al territori català, i posicionar-se al mercat dels gimnasos com a líders en el servei de qualitat, en el compromís de resultats i la innovació tecnològica en l'entrenament. Per aquesta raó, s'ha optat per equipar el gimnàs amb la marca líder mundial en equipament fitnesLife Fitness.

Quan algú busca un gimnàs a prop sap que vol un club que no solament mostri proximitat, sinó qualitat. Tot el centre està equipat amb Life Fitness, i destaquem les dues "joies de la corona". Dos elements imprescindibles que fan del club un gimnàs de primer nivell a l'hora d'oferir experiències fitness: la bici IC5 de Team ICG Iberia i la màquina per a entrenament en grup Synrgy360.

La bici IC5 integra un sistema de connectivitat via wifi entre les seves màquines, oferint als usuaris el seguiment de la seva activitat esportiva.

L'estació d'entrenament Synrgy360 per motivar l'entrenament en grup per a tot tipus de socis. Es troba a la sala de fitness, a la vista de tots els socis. Els instructors resolen qualsevol dubte a qui els pregunti i alhora ofereixen una classe d'entrenament intensiu per als clients més exigents.

El primer centre de la nova cadena està al centre social de Sabadell. Una antiga fàbrica tèxtil reconvertida en gimnàs. Més de 700 m² per oferir una zona de pes lliure i màquines, una sala de fitness, una sala de ciclo indoor.

Gran part del nostre programa inclou classes dirigides i diferents entrenaments virtuals, perquè els nostres clients visquin l'experiència que vulguin quan ho desitgin. Una de les classes virtuals més populars és Myride amb la seva manera Tour, permet als socis recórrer coneguts Tours amb imatges reals del circuit.