Participa en la cursa dels Nassos d’enguany, la cursa més solidària!

Fes l’últim esprint de l’any i aporta el teu gra de sorra fent un donatiu al projecte INSERsport, el projecte d’inserció laboral de la UFEC que ajuda a donar un millor futur a persones amb risc d’exclusió social a través de l’esport.

La cursa, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i amb la direcció executiva de La Sansi, es celebrarà el proper 31 de desembre a les 17.30h. Fins a 29 llebres ajudaran als corredors i corredores a aconseguir el seu objectiu d’arribar a la meta en el seu millor temps.

Enguany, com a novetat, s’aposta per uns avituallaments més sostenibles, mitjançant aigua de canalització de la xarxa pública subministrada en gots de cartró que oferirà l’organització. Per aquesta edició es recolliran els xips blancs a l’arribada, una important mesura mediambiental que evita la contaminació que provoquen els seus components. Si finalment no es participa a la cursa, el xip blanc continua tenint el mateix valor i es pot fer arribar personalment o per correu al Club La Sansi.

Així doncs, el 31 de desembre, a les 17.30 hores, es donarà el tret de sortida de la Cursa dels Nassos 2019 amb un espectacle de foc i llums làser. Un any més, al carrer Selva de Mar amb la plaça Ramon Calsina començaran els 10 kilòmetres de recorregut per tot el litoral marítim fins a Pla de Palau, des d’on es tornarà al punt de sortida. El 2018 va ser la cursa més ràpida de 10k de la història de Catalunya.

A més, com ja és habitual, Esport Solidari Internacional-ESI, fundació esportiva sense ànim de lucre, disposarà d’un espai a la Fira del Corredor per recollir material esportiu de segona mà, com roba, calçat o pilotes, que es destina a facilitar que infants i joves puguin practicar esport.

No t’ho pensis i fes l’últim esprint de l’any. Tens un 15 % de descompte per ser d’Urbanesports.
Apunta-t’hi a: http://www.cursadenassos.barcelona/ca