Des d’aquesta setmana, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la cadena de gimnasos Eurofitness uneixen esforços i acorden fusionar la seva graella de sessions en directe i gratuïtes, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta per practicar esport i activitat física a casa durant el confinament. D’aquesta manera, tota la població tindrà al seu abast una gran varietat de classes en directe de tècnics dels centres esportius gestionats per la UFEC, amb els seus gimnasos Uesports i Urban esports, i els d’Eurofitness.

 

En aquests temps de confinament, fer esport a casa és més necessari que mai. Mantenir-se actiu fa que tinguem una societat més sana no només físicament, sinó també mentalment. I més ara que hem d’estar tancats a casa. Ambdues entitats sempre han estat compromeses amb aquest objectiu, que ara reforcen amb aquest acord.

 

La UFEC gestiona 9 centres esportius en diferents poblacions de Catalunya: Barcelona, Alella, Arenys de Mar, Sabadell, Salt, Sant Celoni. Per la seva banda, Eurofitness té 13 clubs (6 a Barcelona, Badalona, Sant Cugat, Mataró, A Coruña, Szczecin, Ljubliana). Entre les dues cadenes sumen 60.000 abonats.