Seguim treballant per a tu!

 

T’informem que la QUOTA DEL MES MAIG NO ES GIRARÀ i no es girarà cap quota fins al moment que els centres tornin a obrir i prestar els seus serveis, i imputant-se solament la part proporcional de dies, si és el cas, quan sigui el moment de l’obertura.

La quota d’ABRIL tampoc no s’ha girat.

Et recordem també que, respecte als serveis que no hem pogut dur a terme el mes de març per causa de FORÇA MAJOR, t’oferim les següents possibilitats, que cada abonat haurà d’indicar en el moment de la reobertura al personal d’atenció al públic del centre:

 

  • Retornar la part proporcional de la quota satisfeta, durant els sis següents mesos a la reobertura del centre.

o

  • Renunciar a la devolució de l’import, i invertirem aquests diners en el projecte social INSERsport per a la formació i inserció laboral de joves a través de l’esport.

 

Et volem veure ben aviat, així que continuem treballant perquè quan tornis a les nostres instal·lacions, ho puguis fer amb tranquil·litat i confiança, establint les mesures de prevenció, seguretat i sanitat adequades perquè la tornada sigui la més segura possible.

 

Mentrestant, no oblidis que t’oferim classes, rutines d’entrenament, consells de fisioteràpia i nutrició, que trobaràs als nostres canals habituals, perquè RES NO T’ATURI!

 

Webhttps://uesports.cat/acasa/

Instagram

Uesports: https://www.instagram.com/uesportsclubs/

Urban esports: https://www.instagram.com/urbanesports/

 

Rep una cordial salutació.

 

Equipaments afectats

Uesports Alella, Uesports Arenys de Mar, Uesports Barcelona, Uesports Sabadell, Uesports Sant Celoni, Uesports Salt, Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron i el Camp Municipal de Beisbol Carlos Pérez de las Rozas, així com URBAN Esports de Sabadell.