Per fi, la desescalada ens permet obrir algunes de les instal·lacions que gestiona la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. I ho farem atenent les restriccions que marquen les autoritats sanitàries. D’aquesta manera, ahir, dilluns 15 de juny, a Urban esports obrim portes, amb totes les mesures de seguretat i higiene establertes per garantir la pràctica d’esport i activitat física de forma segura i amb confiança.

Dins l’APP es podrà reservar:

  • SALA DE FITNES
  • BICI INDOOR
  • ACTIVITATS DIRIGIDES

Serà obligatori fer RESERVA PRÈVIA D’ACTIVITAT per accedir al centre amb 24 h d’antelació i fins a 5 minuts abans de l’inici de l’activitat amb un màxim de 3 sessions per dia.

Estarem en horari normal de dilluns a diumenge. Les mesures per a l’interior del club us les trobareu a l’entrada, són fàcils i tots ho farem molt bé.

Amb aquesta obertura, fem un pas més cap a la nova normalitat, conscients de l’esforç que hem fet tots plegats durant aquestes setmanes, però amb la il·lusió de tornar a veure els nostres usuaris fent el que més els agrada, esport. Estem preparats per tornar i tenim més ganes que mai de cuidar-vos.